Партія Ющенка блокуватиметься з Тарасюком і Костенком не для відсотків

П'ятниця, 28 жовтня 2005, 17:42

"Народний Союз Наша Україна" може створити спільний виборчий блок з Українською народною партією, Народним рухом, партією "Реформи і порядок" та Конгресом українських націоналістів.

Про це повідомив в інтерв'ю інтернет-виданню "Версии" голова ради НСНУ Микола Катеринчук.

"Упевнений, що ідеологічно "Народний Союз Наша Україна" залишається близьким духу ліберальних реформ і національних інтересів. Можливо, названі політичні структури (УНП, НРУ, ПРП, КУН) не принесуть нам відчутних відсотків, зате вони дають відчуття консолідації", - сказав він.

На думку Катеринчука, ці партії не є "аутсайдерами". "Це партії, що мають довгу історію, вони багато зробили для України, для її незалежності", - сказав він.

"Національно-демократичні партії – це основні сили, що можуть бути використані президентом і урядом для реформування України у бік європейської інтеграції", - зазначив він.

На запитання про необхідність "зміни політичних поколінь" Катеринчук відповів: "Думаю, що нові особи ви в списку побачите".

"Якщо говорити про максимальну новизну, то вона повинна полягати не стільки в новизні осіб, скільки в новій тактиці, у новому ставленні до виборів на місцевому рівні. Ми повинні відкрити дорогу для людей з регіонів, що стояли на Майдані і працювали на перемогу Ющенка, для представників малого і середнього бізнесу", - сказав він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування