Партія Ющенка просить Луценка не допустити кровопролиття

П'ятниця, 28 жовтня 2005, 19:15

Партія "Народний Союз Наша Україна" звертається до правоохоронних органів з метою попередження провокацій 7 листопада.

"Ми звертаємось до правоохоронних органів із закликом не допустити жодних провокацій 7 листопада, які б політичні сили їх не ініціювали", - йдеться у заяві прес-служби НСНУ.

За словами прес-служби, партія "засуджує поширення лідером комуністів Петром Симоненком неправдивої інформації щодо нібито запланованих прихильниками Віктора Ющенка провокацій у Києві 7 листопада".

"Дотримуючись демократичних принципів, ми з розумінням ставимося до діяльності інших політичних та громадських сил у країні, якщо вона відбувається згідно з  вимогами чинного законодавства та не порушує громадський спокій", - зазначається у заяві.

"Водночас застерігаємо, що роздмухування суспільної конфронтації шляхом штучного протистояння (особливо напередодні парламентських виборів) для України несе серйозну небезпеку", - зауважує прес-служба.

"Ми застерігаємо КПУ та їхнього лідера від подібних безвідповідальних заяв і закликаємо припинити провокації, які давно набридли громадянам України", - йдеться у заяві НСНУ.

"Ми переконані, що цей день мине миролюбно, оскільки громадяни України живуть у демократичному, плюралістичному суспільстві, яке вчиться і прагне поважати інші точки зору", - зауважує НСНУ.

Як повідомлялося раніше, у четвер лідер КПУ Петро Симоненко заявив, що має інформацію "про підготовку на 6-7 листопада 2005 року політичної провокації з боку ультранаціоналістичних сил".

За його словами, в західних областях України проводиться формування "штурмових загонів озброєних молодчиків" "під егідою прихильників Ющенка та безпосереднім керівництвом голів місцевих правонаціоналістичних структур".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування