Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко знайде нового Піскуна до кінця дня?

Субота, 29 жовтня 2005, 14:22

Переговорний процес у відношенні кандидатури на посаду генерального прокурора України, як очікується, буде завершений у суботу.

Таку думку висловив голова Верховної Ради Володимир Литвин у суботу в ході робочої поїздки в Житомирську область, відповідаючи на питання, чи надійшло у Верховну Раду подання президента на призначення генпрокурора.

Литвин підкреслив, що йде процес узгодження. "Я думаю, протягом сьогоднішнього дня він буде завершений у відношенні кандидатури на посаду генерального прокурора", - сказав він.

У той же час секретар Ради нацбезпеки й оборони Анатолій Кінах повідомив, що президент Віктор Ющенко поки не визначився з кандидатурою на посаду генпрокурора.

"Цей пошук йде. Я сподіваюся, що президент, спираючись на свої конституційні повноваження, прийме об'єктивне, продумане рішення. Поки що на цей час прізвище невідоме", - сказав Кінах на суботньому брифінгу за підсумками засідання РНБО, що пройшло в п'ятницю.

Секретар РНБО також відзначив, що оскільки посада генпрокурора України "дуже відповідальна", то її повинна займати людина, яка була би в стані "захищати Конституцію України, забезпечувати її виконання, незалежно від поточної кон'юнктури.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування