Щоб поділити гроші від "Криворіжсталі", Азаров подав голос

Субота, 29 жовтня 2005, 15:11

Частина коштів, отриманих від приватизації "Криворіжсталі", буде спрямована на виконання соціальних програм в Україні.

Про це заявив секретар Радбезу Анатолій Кінах на прес-конференції в суботу в Києві, нагадавши, що в бюджеті-2005 передбачається витратити на ці програми 6,9 млрд. грн.

У той же час секретар РНБО підкреслив, що кошти від приватизації повинні бути спрямовані на вдосконалення структури економіки, які б сприяли підняттю її конкурентноздатності.

"Ресурси від приватизації "Криворіжсталі" повинні бути максимально спрямовані на розвиток економіки України, підвищення її конкурентноздатності", - заявив він.

Секретар РНБО також нагадав, що договір купівлі-продажу "Криворіжсталі" уже підписаний і визначені графіки виплат коштів. Він підкреслив, що "у нас немає сумнівів, що ці графіки фінансових розрахунків будуть виконані".

У той же час прокоментував ситуацію і колишній перший віце-прем'єр і міністр фінансів, глава політради Партії регіонів Микола Азаров, який мовчав протягом останніх 10 місяців.

Азаров вважає, що отримані від продажу "Криворіжсталі" ресурси необхідно використовувати як інвестиції в основний капітал у рамках масштабного інноваційно-інвестиційного проекту.

Як повідомив Азаров "Інтерфакс-Україна" через свого прес-секретаря Віталія Лук'яненка, таке вкладення "забезпечить нові робочі місця, доходи тисячам родин, збільшить обґрунтований споживчий попит і повернеться надходженнями в бюджет і Пенсійний фонд".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News