Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У ЛАЗАРЕНКА В США НАРОДИВСЯ СИН ВІД ПЕРЕКЛАДАЧКИ

Субота, 29 жовтня 2005, 16:56

В екс-прем'єра Павла Лазаренка, що знаходиться під слідством у США, народився син від перекладачки, що працювала з його юристами.

Про це повідомляє в суботу "Комсомольська правда в Україні" з посиланням на джерела з колишнього оточення Лазаренка.

За інформацією газети, сина назвали Іваном.

Його мати, Оксана Цикова - онучка знаменитого академіка Валентина Цикова, який довгі роки очолював Всесоюзний науково-дослідний інститут кукурудзи у Дніпропетровську.

"У "допосадочний" період життя Лазаренка Оксана була активісткою молодіжного крила "Громади". Удостоїлася (не без допомоги Павла Івановича) направлення на навчання в один з найпрестижніших західних університетів", - пише видання.

"Кажуть, звістка про арешт Лазаренка застала Оксану в Лондоні. І вона, як дружина декабриста, кинулася за людиною, до якої відчувала глибоку повагу. Поки каліфорнійський в'язень утримувався у в'язниці, Оксана Цикова працювала перекладачем з його юристами", - говориться в статті.

"У підсумку рівно через дев'ять місяців після того, як Лазаренка відпустили під домашній арешт, Оксана народила йому сина Ванечку", - відзначає "Комсомольська правда".

Газета відзначає, що факт народження сина "ретельно приховується" від широкої громадськості.

Можливою причиною цього видання називає нерозірваний шлюб Лазаренка з законною дружиною Тамарою.

"Утім, за чутками, Тамара якийсь час тому зійшлася з колишнім водієм Лазаренка, якому в управління дісталася значна частка майна екс-прем'єра", - говориться в статті.

"Зате про появу онука прекрасно інформовані батьки Павла Івановича – Дар'я Яківна та Іван Трифонович. Фотографія маляти стоїть на комоді в червоному кутку точно під великим портретом сина Павла. Над ними - тільки ікона з ликом Спасителя", - відзначає газета.

Українська правда

Фото КП

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування