Луценко захистив Порошенка від злочинця

Субота, 29 жовтня 2005, 18:21

Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко вважає, що кримінальну справу проти екс-секретаря РНБО Петра Порошенка було порушено з політичних мотивів.

"На мій погляд, справу проти Порошенка було порушено з політичних мотивів", - сказав він в інтерв'ю газеті "Комсомольська правда в Україні", опублікованому в суботу.

"Судіть самі - обвинувачення побудовано на свідченнях однієї людини, причому цей громадянин раніше мав судимість за вимагання і службову підробку і провів у місцях позбавлення волі 12 років", - пояснив Луценко.

"Про що це говорить? Що в справі не були зібрані необхідні докази. А виходить, вона була безперспективною", - вважає міністр.

На питання, чому Генпрокуратура так швидко передала справу до суду, Луценко сказав: "Мені складно відповісти на це питання. Слідчі дії дійсно були проведені всього за місяць".

"А, наприклад, у справі про розкрадання півтора мільярдів гривень на "Укрзалізниці" жодній людині обвинувачення досі не пред'явлене", - відзначив він.

"Дивує мене ще одна обставина: зайве розкручування справи Порошенка в ЗМІ. Чому тоді ніхто не говорить про те, що Генпрокуратура порушила кримінальну справу за фактом тиску на слідчі органи проти Олександра Зінченка?", - сказав Луценко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування