Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Лазаренко допоможе розв’язати справу Гонгадзе?

Понеділок, 31 жовтня 2005, 10:41

Лідер фракції СПУ Олександр Мороз вважає, що повернення лідера партії "Громада" Павла Лазаренка в Україну допоможе в розв’язанні справи Гонгадзе та корупційних справ.

Про це Мороз сказав, відповідаючи на запитання журналістів під час прес-конференції у Дніпропетровську 29 жовтня, передає в понеділок прес-служба СПУ.

За його словами, у разі повернення Лазаренка "можна буде поставити більшість крапок над "і" і по справі Гонгадзе, і по справах корупції та по багатьох інших питаннях".

Відповідаючи на запитання, чи бачить себе Мороз серед зустрічаючих Лазаренка, якщо той повернеться на Україну, лідер СПУ сказав:

"Я його не проводжав, тому і зустрічати його не буду. Але хочу сказати, що ті люди, які його проводжали, менш за все хотіли б із ним зустрітися. І менш за все хотіли б, щоб він повернувся взагалі".

Мороз пояснив, що Лазаренко "як учасник подій, і як суб’єкт судового розгляду, є дуже важливим свідком по багатьох голосних справах для нашого правосуддя, котре весь час відхрещується від необхідності долучення до справи того, що є доказом вини конкретних людей".

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування