Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Литвин прогнозує двох Піскунів

Понеділок, 31 жовтня 2005, 13:55

Спікер Верховної Ради Володимир Литвин заявляє, що подання президента Віктора Ющенка на затвердження генпрокурором Василя Присяжнюка офіційно не відкликане з Верховної Ради.

"Інших документів поки що не поступило до Верховної Ради. Офіційно поки не відкликане те подання, яке поступило до парламенту 29 жовтня", - сказав Литвин під час прес-конференції у понеділок.

На питання, хто йому телефонував і просив відкликати кандидатуру Присяжнюка, Литвин сказав, що "голові Верховної Ради міг подзвонити той, хто міг подзвонити".

"Очевидно, будуть продовжуватися консультації... Якщо не ця кандидатура, яку я виголосив офіційно відповідно до тих документів, які я отримав, то цілком очевидно, що йдеться про іншу кандидатуру", - сказав Литвин.

Водночас він не виключив, що в результаті позову екс-генпрокурора Святослава Піскуна до суду про відновлення його на посаді, може виникнути "колізія, що одночасно в Україні може бути два генпрокурори".

"Але наскільки я розумію, там активно працює в цьому плані міністерство юстиції в плані захисту позицій президента", - додав Литвин.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування