Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Литвин радіє з наміру Костенка і чекає на циркуль

Понеділок, 31 жовтня 2005, 14:15

Голова Народної партії Володимир Литвин не вважає серйозним намір Української народної партії подати на неї до суду за використання назви "народна".

"Авторитет через суд відсудити не можна. Взагалі я вважаю, що це рекламна кампанія для Народної партії", - сказав Литвин на прес-конференції у понеділок.

Коментуючи заяви членів Соцпартії про те, що перемога Блоку Литвина на парламентських виборах означатиме реванш "кучмізму", Литвин зазначив:

"Якщо вдаватися до термінології, то сьогодні потрібно "винайти циркуль, яким можна було б визначити, до якої касти, до якої групи належить той чи інший політик".

"Коли буде винайдений циркуль, обміряють ним і скажуть, що це кучмісти, це представники інших політичних сил...", - додав Литвин.

За його словами, варто також подивитися на виборчі списки "і переконатися, хто до якого табору належав, оскільки всі народилися не після 2004 року".

"Якщо йти за такою логікою, то треба всіх українських громадян, які народилися до 1945 року, від дня загибелі Гітлера, які були на окупованій території, оголосити гітлерівцями", - додав спікер.

Коментуючи заяву Мороза про те, що екс-прем'єр Павло Лазаренко має намір після повернення в Україну надати додаткову інформацію у справі про убивство Георгія Гонгадзе, Литвин сказав:

"Я не бачу, що мені коментувати. Виникає питання, чому чекати, а не відразу цю додаткову інформацію надати широкої громадськості".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування