Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко поговорить з депутатами про виконання зобов’язань

Понеділок, 31 жовтня 2005, 17:48

Наступне засідання політради при Вікторові Ющенку буде присвячене виконанню декларації президента та керівників 9 фракцій, підписаної у вересні.

"Темою засідання буде виконання декларації єдності заради майбутнього, а також робочі групи підготують спільну заяву по позиції щодо СОТ та угоди щодо забезпечення чесних виборів", - повідомила прес-секретар президента Ірина Геращенко після засідання ради в понеділок.

За її словами, наступне засідання політради відбудеться за 10 днів.

Вона також зазначила, що головною метою засідання, що відбулося в понеділок, є "погодження проблем, які стоять на порядку денному суспільства".

"Я нагадаю, що питання СОТ і питання бюджету були закладені в декларації єдності заради майбутнього, яка була підписана керівниками груп і фракцій у вересні", - додала Геращенко.

За її словами, президент "виступає за солідарну співпрацю Верховної Ради та уряду, за ефективний бюджет, і він ще раз наголосив, що хотів би бачити бюджет 2006 як бюджет розвитку".

Геращенко повідомила, що президент "поставив два завдання перед бюджетом на 2006 рік - це детінізація економіки, формування бюджету розвитку та проведення соціальних реформ".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...