Ющенко очистив апарат РНБО

Понеділок, 31 жовтня 2005, 18:48

Президент Віктор Ющенко звільнив з керівних посад тринадцятьох співробітників апарату Ради національної безпеки та оборони України.

Відповідні укази, що підписані 28 жовтня, розміщені на сайті Верховної Ради.

Зокрема, Ющенко звільнив керівника апарату РНБО Олега Гнатцова, його заступника Юрія Малька, керівника управління стратегічних розробок Олександра Москальця та керівника управління оборонних проблем нацбезпеки Сергія Химченка.

Також звільнено керівника управління економічних проблем нацбезпеки Андрія Сменковського, керівника експертної комісії Олександра Литвиненка та керівника інформаційно-аналітичного управління Петра Ковальова.

Серед звільнених також опинились керівник комітету з політики військово-технічного співробітництва та експортного контролю при президенті Василь Лопата, керівник управління інформаційного забезпечення Олександр Іванов та керівник управління справами Олександр Морок.

У той же час президент звільнив керівника управління техногенної та екологічної безпеки Володимира Рябцева та керівника контрольного управління Сергія Сьоміна.

Указом президента звільнено також керівника управління військово-технічного співробітництва та експортного контролю апарату комітету з політики військово-технічного співробітництва та експортного контролю при президенті Вадима Тютюнника.

Українська правда


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...