"Приват" поки не відбере в Роднянського 1+1

Четвер, 10 листопада 2005, 10:53

Слухання за позовом співвласника групи "Приват" Ігоря Коломойського до почесного президента телекомпанії "1+1" Олександра Роднянского про визнання за ним права власності на 70% акцій телекомпанії переноситься.

Як сказала секретар судді Андрія Горяйнова, розгляд справи переноситься на 22 листопада у зв'язку з хворобою судді.

Слухання у справі було призначено в Печерськом районному суді Києва.

Коломойський вимагає визнати за ним право власності на частку Роднянського в телекомпанії "Студія "1+1", водночас засновники телекомпанії стверджують, що такої угоди не було.

Як повідомлялося, 15 серпня Роднянський сказав, що співвласникам "1+1", якими є він, Борис Фуксман і американська медіа-корпорація СМЕ (Central Europa Media Enterprises), надійшли пропозиції про продаж пакету акцій, у тому числі від групи "Приват".

За його словами, від групи "Приват" "пропозиція була дуже коректною і привабливою", однак на даний час жодна з цих пропозицій не прийнята, хоча серйозно вивчаються.

20 серпня Коломойський повідомив, що "Приват" купує 40% капіталу "1+1" за $100 млн. у Фуксмана і Роднянського.

25 серпня американський співзасновник "1+1" СМЕ заявив, що угода не одержала остаточного схвалення.

Там також відзначили, що 16 серпня Коломойського було письмово проінформовано про зазначену обставину, а також про те, що СМЕ остаточно і безповоротно відкликає будь-яку свою пропозицію про розгляд зазначеної угоди.

Раніше Роднянський повідомляв, що йому і Фуксману належать частки в розмірі по 20% від статутного фонду "1+1", СМЕ - 60%.

У свою чергу, Коломойський на початку вересня заявив про намір примусити Фуксмана і Роднянського до завершення угоди судовим шляхом. Шанси на виграш судового процесу Коломойський оцінив у 80-90%.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування