Сало нарешті віддали прокуратурі

Четвер, 10 листопада 2005, 12:04

Львівська обласна рада дала згоду на взяття під варту й притягнення до кримінальної відповідальності депутата облради, колишнього начальника Управління міністерства внутрішніх справ у Львівській області Олега Сала.

За це рішення проголосували 57 із 59 присутніх депутатів, проти проголосував депутат облради Тарас Козак, утримався Андрій Чорновіл.

Облрада також попросила Генеральну прокуратуру у встановлений законом термін повідомити облраду про наслідки розгляду кримінальної справи.

Як повідомляло агентство, проти Сала порушені 2 кримінальні справи за ч.2 ст.157 (перешкоджання здійсненню виборчого права з використанням службового становища) і ч.3 ст.364 (зловживання владою або службовим становищем, здійснене працівником правоохоронних органів).

У 2004 міліція порушила кримінальну справу за фактом підпалу львівської газети "Поступ" 19 серпня 2004 року.

27 жовтня 2004 у ході розслідування міліція виявила 3 запали до гранат й 3 гранати в приміщенні Студентського братства Національного університету "Львівська політехніка".

Міліція порушила кримінальну справу за фактом їх виявлення.

На початку березня 2005 заступник міністра внутрішніх справ Геннадій Москаль заявив, що підпал "Поступа" було скоєно працівниками міліції.

Українські новини

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...