Кінаха викликали на дуель, щоб він згадав про минуле

Четвер, 10 листопада 2005, 14:02

Голова Антимонопольного комітету Олексій Костусєв запрошує секретаря РНБО Анатолія Кінаха до дискусії щодо виконання своїх обов'язків.

Так він прокоментував критичні заяви Кінаха на адресу Антимонопольного комітету України, передає прес-служба АМК.

"Стосовно висловів пана Кінаха, то щоб не бути таким марнослівним як він, я запрошую його на дискусію у прямому ефірі будь-якого телеканалу, де ми зможемо обговорити результати моєї роботи як голови Антимонопольного комітету, а також результати його діяльності як першого віце-прем’єр-міністра, який відповідав за економічний блок", - зазначив Костусєв.

Він також зазначив, що "тільки в поточному році Антимонопольний комітет завершив низку резонансних справ проти монополістів, результати яких реально відчули мільйони людей".

Серед цих справ він назвав зниження тарифів на грошові перекази компанією "Вестерн Юніон", а також "активну позицію комітету в розв’язанні бензинової кризи весною цього року".

"Це наведення ладу на ринку залізничних перевезень, житлово-комунальних та страхових послуг, особливо страхування автовласників. Це недопущення підвищення цін на спирт та послуги кабельного телебачення, суттєве зниження тарифів на оформлення громадянами нерухомості в БТІ тощо", - зазначив він.

"І зараз у стадії розслідування або завершення знаходяться соціально вагомі справи. Зокрема, щодо монополізації ринку охолодженого м’яса птиці, а також йомовірної змови на ринку цукру, яка призвела до різкого стрибка цін", - зазначив Костусєв.

Він також згадав останні справи з "гігантами мобільного зв’язку" щодо скасування плати за з’єднання та інші.

"Зрозуміло, що це зачіпає інтереси представників багатьох політико-фінансових груп, в тому числі і близьких до влади. При цьому, ми з вдячністю сприймаємо конструктивну критику на свою адресу, яка необхідна усім та дозволяє покращувати роботу", - зазначив Костусєв.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...