Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Ківалова були проблеми через Порошенка

Четвер, 10 листопада 2005, 16:45

Екс-голова Центральної виборчої комісії Сергій Ківалов дав свідчення у Генпрокуратурі по справі фальсифікації виборів, але обвинувачень йому висунуто не було.

"Ніяких обвинувачень на мою адресу не було", - сказав він в інтерв’ю "Без цензури", зазначивши, що допитувався як свідок.

Ківалов також спростував чутки, що існував якийсь "список Кучми", у якому було зафіксовано вимоги, що президент нібито не вживатиме заходів у вирішальні дні Помаранчевої революції, а голова ЦВК отримає недоторканність.

"Мені нічого про це невідомо. Я не був допущений у такі високі сфери", - зазначив екс-голова ЦВК.

Ківалов не захотів відповідати на питання про появу у нього фотографії президента, на якій є напис: "Сергієві Васильовичу щиро!" - і підпис президента з датою 2 липня 2005 року.

"Про цю фотографію вже писали. Скільки можна? Справді зустрічалися. Говорили про стан юридичної науки в Україні. Говорили про обрання нового члена Ради юстиції", - зазначив він.

Ківалов також розповів, що в його академії захищав свою дисертацію екс-секретар РНБО Петро Порошенко.

"До речі, саме через дисертацію Порошенка я мав першу догану. Точно ситуацію не пам'ятаю, але щось там було пов'язано з оформленням документів. Я, мабуть, щось прогледів і дістав догану. Після захисту документи було приведено у відповідність", - сказав Ківалов.

На запитання, чи багата він людина, голова юридичної академії відповів ствердно: "Так. Я й студентам кажу: гарний юрист бідним не буває".

Українська правда


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...