Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Данілов повернеться з Тимошенко?

П'ятниця, 11 листопада 2005, 13:05

Колишній голова Луганської обласної державної адміністрації Олександр Данілов заявляє про намір працювати поруч з Юлією Тимошенко.

Так він відповів на питання, чи очолить він обласний виборчий штаб Блоку Юлії Тимошенко, повідомляє у п'ятницю УНІАН.

За словами Данілова, він "симпатизує їй (Тимошенко) як рішучій людині, дякуючи якій, зокрема, було вирішено ситуацію з "Криворіжсталлю". На його думку, Тимошенко є тією людиною, яка не зрадила принципам Майдану, і він працюватиме поруч з нею.

Перед початком прес-конференції Данілов власноруч зняв табличку зі своїм прізвищем з дверей колишнього кабінету.

При цьому він висловив переконання, що обов'язково повернеться і додав, що "не дочекаються ті, хто хоче, щоб він пішов з Луганської області і з політики".

Також екс-губернатор повідомив, що лише у четвер до облдержадміністрації офіційно надійшов указ президента про його звільнення, і досі йому не пропонували ніякої роботи.

Данілов ще раз заявив, що його відставка "це політичне рішення оточення президента".

Він також зазначив, що не судитиметься з президентом з приводу своєї відставки і повідомив, що за весь час свого губернаторства жодного разу особисто не зустрічався з Ющенком і не мав змоги повідомити йому особисто про ситуацію в області.

Прогнозів стосовно свого наступника Данілов не робив, але зазначив, що "обов'язково передасть наступнику - ким би він не був і кого б не представляв - усі ті напрацювання, які були зроблені за час його губернаторства в області".

За словами Данілова, у день своєї відставки йому особисто зателефонувала Тимошенко, яка сказала: "Не знаю навіть, співчувати тобі чи поздоровляти з тим, що відбулось".

Також зателефонував Данілову і "екс-секретар РНБО Петро Порошенко, який висловив власну точку зору з приводу відставки і своєї заяви на політраді проти відставки Данілова".

У той же час екс-губернатор повідомив, що 56 депутатів обласної ради написали листа президенту з проханням, пояснити причину відставки Данілова.

Як повідомлялося раніше, 8 листопада було оприлюднено укази президента про звільнення голів Луганської та Запорізької облдержадміністрацій Олександра Данілова та Юрія Артеменка "у зв'язку з переходом на іншу роботу".

Данілова було призначено головою Луганської облдержадміністрації 4 лютого 2005 року. До цього він керував виборчим штабом кандидата в президенти Ющенка в Луганській області. Данілов є одним із засновників та лідерів партії "Яблуко", яка пізніше злилася з партією "Батьківщина".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування