Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кличко не проти зайнятися політикою, але не в Києві?

П'ятниця, 11 листопада 2005, 13:16

Український суперважкоатлет Віталій Кличко, який днями оголосив про те, що залишає бокс, не виключає можливості зайнятися політичною діяльністю.

Про це він заявив німецьким каналам.

За словами боксера, у нього досить сил і енергії, щоб вести активний спосіб життя.

"Бокс - наше життя, але життя не обмежується боксом", - заявив Кличко у відповідь на питання, чи не планує він пізніше все-таки повернутися в спорт.

"Після повернення з лікарні я не спав усю ніч, порадився з братом, із дружиною. Повірте, рішення мені далося нелегко. У голові крутилося стільки думок", - сказав Кличко-старший.

Чемпіон світу за версією WBC збирається підтримувати свого брата Володимира, який має тепер самотужки підтримувати на "світовому рівні" знамените прізвище Кличко.

Він дав зрозуміти, що не упевнений у своєму поверненні до Київа з Німеччини для роботи. "Я космополіт і не хотів би обмежувати себе однією країною", - зауважив він, підкресливши, що разом із братом багато займається благодійною діяльністю.

"Я також беру участь у декількох проектах ЮНЕСКО і збираюся продовжувати це (після закінчення спортивної кар'єри)", - сказав боксер.

РІА Новини

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування