Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Омельченко мучить Ющенка невідомістю, а Кличка пустить в зал

П'ятниця, 11 листопада 2005, 13:51

Київський міський голова, член політради партії "Народний союз Наша Україна" Олександр Омельченко ще не визначився щодо участі в з'їзді НСНУ, що запланований на суботу.

"У мене на сьогодні є дві проблеми - заплановане відрядження і запланований з'їзд партії НСНУ. Ці дві проблеми я вирішу до кінця дня - участь у з'їзді чи заплановане офіційне відрядження", - заявив він в інтерв'ю журналістам у п'ятницю.

Раніше Омельченко на прес-конференції дав зрозуміти, що роздумує над питанням про своє членство в лавах НСНУ.

Відповідаючи на питання, чи вирішене остаточно на сьогоднішній день питання про його членство в партії "Єдність", яку він раніше очолював, Омельченко заявив, що "Єдність" йому "ідеологічно і життєво близька". Разом з тим він уник відповіді на питання про членство в цій партії.

Омельченко також не дав чіткої відповіді на питання про те, чи візьме він участь у заходах щодо святкування річниці помаранчевої революції. Мер відзначив, що він "не володіє ситуацією про те, що офіційно, на державному рівні, річниця помаранчевої революції оголошена святковим днем".

"Якщо держава не оголосить цей день святковим, то Київська міська рада не може самостійно оголосити цей день святом", - додав він.

На питання про те, чи відомо йому, хто буде брати участь у святкуванні річниці помаранчевої революції, яке заплановано на 20 жовтня на Майдані Незалежності, Омельченко заявив, що "читає пресу, інтернет, а хто буде - не знає".

Омельченко також не володіє інформацією щодо можливої участі відомого спортсмена Віталія Кличка в боротьбі за крісло мера столиці.

"Я не володію достовірною інформацією, що Віталій Кличко прагне стати мером, хоча має право як громадянин Києва й України", - заявив Омельченко.

"Ми сподіваємося, що Віталій Кличко видужає, буде нашим гостем, і я його обов'язково запрошу в Київську міську адміністрацію, можливо - у Колонний зал", - додав мер.

Він також висловив сподівання, що Кличко дасть прес-конференцію в будинку мерії. "Він залишає гордо кар'єру чемпіона світу, і ви зможете з ним поспілкуватися і поставити різні питання", - сказав він.

Як повідомлялося, 9 листопада чемпіон світу з боксу серед професіоналів за версією WBC Віталій Кличко заявив про завершення боксерської кар'єри і відхід з великого спорту.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування