Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Партія Ющенка готова дружити з БЮТ, але Тимошенко заважає

П'ятниця, 11 листопада 2005, 14:03

Партія "Наша Україна" готова до зближення з БЮТ, але цьому заважає позиція Юлії Тимошенко.

Про це заявив в інтерв’ю газеті "Експрес" лідер парламентської фракції "Наша Україна" Микола Мартиненко, повідомляє прес-служба партії.

За його словами, таке зближення було б корисне не лише обом нашим полiтичним силам, але й всьому українському народу, проте, вважає Мартиненко, БЮТ i особисто Юлiя Тимошенко фактично пiдiрвали цiлiснiсть команди Майдану.

"Є всi ознаки того, що це був заздалегiдь спланований крок", - зазначив депутат.

"Тому питання стоїть не так: є сенс чи немає сенсу у зближеннi БЮТ та "Нашої України". Питання полягає в тому, чи усвiдомила команда Тимошенко згубнiсть шляху, на який вона стала. Хоча Юлiя Володимирiвна називає його "паралельним", насправдi вiн є перпендикулярним до курсу президента, який рiк тому пiдтримала бiльшiсть громадян України", - заявив Мартиненко.

"Якщо "Наша Україна" всi зусилля спрямовує на виконання програми президента i реалiзацiю загальнодержавних iнтересiв, то всi прагнення команди Тимошенко скерованi на задоволення приватних iнтересiв i надмiрних полiтичних амбіцій", - зазначив він.

"Особливо прикро, коли питання полiтичної єдностi нацiї ставлять у залежнiсть вiд посади конкретної особи - маю на увазi прем'єрство Юлiї Володимирiвни. Тому для продуктивного дiалогу командi Тимошенко доцiльно змiнити свої прiоритети iз вузькополiтичних на державнi", - підкреслив Мартиненко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування