Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Порошенко не купував квартиру Луценку, а Тимошенко він просить не шукати кішку

П'ятниця, 11 листопада 2005, 19:51

Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко вважає, що причина розколу помаранчевої команди в особистих амбіціях її членів.

"Завдяки нашій спільній перемозі президент прийшов до влади на п’ять років. Команда зобов’язана була його підтримати. Але його підставили ті, хто відразу після інавгурації заходився негайно реалізовувати всі свої підприємницькі, кар’єрні й політичні плани", - сказав Луценко в інтерв’ю "Дзеркалу тижня".

"У цій штовханині я не брав участі принципово. І коли мене почали не за діло зачіпати представники команди Тимошенко, я зателефонував їм і сказав: "Не шукайте чорної кішки в темній кімнаті. Її там немає. Це - не моя війна", - додав міністр.

"Я не беру участі в нині модному обміні люб’язностями між колишніми своїми. Занадто добре знаю і вади, і достоїнства обох помаранчевих команд, сьогодні, на жаль, ворогуючих. Відмінність, повірте мені, не дуже велика. Проте вважаю, що в такий важкий для країни момент невчасно і небезпечно з’ясовувати, хто більше винен", - зазначив Луценко.

Він також пообіцяв, що в разі якщо йому запропонують звільнитися, він не виноситиме зі свого відомства "портфеля компромату".

Луценко також відкинув закиди про те, що він є людиною Порошенка.

"Критикувати Петра Олексійовича стало ознакою хорошого тону. Позаяк Луценко цього не робить, отже Порошенко - його "дах". Якщо комусь легше від такої думки - Бога ради. Мої стосунки з колишнім секретарем Радбезу складалися непросто, але я не вважав за потрібне афішувати свої робочі конфлікти з ним", - зазначив міністр.

Він також спростував, що купив квартиру на Старонаводницькій на кошти, надані Порошенком.

За його словами, ця квартира була придбана за кошти, які він отримав від продажу недобудованої хати у Ворзелі і компенсації, отриману від Верховної Ради.

"До речі, придбали ми її ще до революції. Ремонт закінчився, якщо не помиляюся, на початку лютого. Ну, а в травні відсвяткували новосілля. Певна річ, Порошенко до неї жодного стосунку не має. Про всяк випадок додам: Пінчук, Ахметов, Суркіс і Коломойський – також", - зазначив міністр.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування