Ахметову пішов на користь чай, але настрій погіршився

П'ятниця, 11 листопада 2005, 20:33

Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко не дзвонив за наказом Віктора Ющенка до Рината Ахметова і не давав йому гарантій від переслідування

Про це міністр розповів в інтерв’ю "Дзеркалу тижня".

"Я справді дзвонив Ахметову. Не за дорученням президента. І наведених вами слів не казав. Я просто настійно запросив Ріната Леонідовича на чай і пообіцяв (у разі відмови) важкий 40-й рік у його житті", - сказав міністр.

Він також зауважив, що чай каркаде "пішов на користь" Ахметову.

"Ми збираємо матеріали про кілерів із Донецької області, підозрюваних у причетності до півсотні вбивств. Показання свідка Ахметова були для нас дуже важливі. Спочатку він перебував у дуже грайливому настрої. Однак потім він погортав альбом, ілюстрований фотографіями вилученої зброї... на базах бойовиків такого собі "Гіві" і ОЗУ "Люкс"....його настрій дещо змінився", - зазначив міністр.

Він також повідомив, що розмовляв за чаєм і з представниками групи "Приват", "отримавши від них відомості, які цікавили, про іншого цікавого персонажа, такого собі "Наріка", який очолював бойовиків Дніпропетровщини".

Міністр також висловив намір опитати тих, хто регулярно спілкується з депутатом Солом’янської райради Володимиром Киселем.

"Про всякий випадок хочу поінформувати, що правоохоронним органам відомо, в якої високопоставленої посадової особи трудився в ранзі офіційного радника його племінник. І з керівниками штабу якої політичної сили цей депутат зустрічається кожними вихідними", - зазначив Луценко.

Він також застеріг бізнесменів і політиків від контактів із "такими авторитетами".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування