Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Єхануров довірився партії. Його послали геть

Субота, 12 листопада 2005, 10:14

Прем'єр Юрій Єхануров покладається на рішення партії "Народний союз Наша Україна" у питанні про можливість очолення ним списку партії на виборах.

"Буде з'їзд, якщо прийме таке рішення, тоді побачимо", - сказав Єхануров кореспонденту "Української правди" у суботу.

Водночас він зазначив, що не залишатиме роботу в уряді. "Я не збираюся працювати у виборчій кампанії. Я працюватиму в уряді", - сказав прем'єр.

Разом з тим, член політради партії Петро Порошенко вважає, що кандидатура Єханурова буде підтримана з'їздом.

"Я впевнений, що з'їзд його підтримає, це достойна людина", - сказав Порошенко журналістам.

Перед початком з'їзду "Нашої України" у суботу перед палацом культури КПІ зібралося близько 500 людей, які пікетують зібрання.

Зокрема, там є люди похилого віку, які протестують проти підвищення пенсій депутатам та представники київської області, які виступають проти адміністративної реформи.

Також серед протестуючих є молоді люди від 14 до 18 років, які кричать "Ганьба корупціонерам!", "Геть, Порошенко!", "Геть, Мартиненко!", при цьому роблячи неправильні наголоси в словах. Водночас вони не змогли відповісти на питання, хто такий Мартиненко і тримають в руках мегафони з написом "Динамо, держись!".

До молодих пікетників спробував підійти Єхануров, але вони його заглушили вигуками "Геть!". Тоді прем'єр їм сказав: "Ну, якщо так, тоді я пішов геть". На що підлітки опустили мегафони й почали кричати "Ні, ви геть не йдіть!".

Єхануров також поспілкувався з представникмии одного з київських підприємств та пообіцяв пресдтавникам кивської області, що адміністративна реформа поки що проводитися не буде.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування