Костенко розповів, що Тимошенко - есдечка, а Ющенко нічого не зробив

Субота, 12 листопада 2005, 11:23

Українська народна партія не може блокуватися із "Батьківщиною", тому що програма цієї партії – це соціал-демократична програма.

Про це заявив журналістам у суботу в Івано-Франківську лідер УНП Юрій Костенко.

Крім того, за його словами, УНП не може утворити блок із "Народним союзом "Наша Україна", оскілюки програма цієї партії є ліберально-центристською.

Костенко заявив: "Ми національна політична сила. Ми політична сила, яка хоче мати національну економіку, національну підтримку культури, мови, всієї історії".

За його словами, УНП хоче, щоб на парламентських виборах 2006 року "голосували не за особистості, а за політичні команди, які, прийшовши у владу, виконали ту чи іншу программу".

А щоб виборцям розібратись із програмами, на його думку, слід подивитись, яка "політична команда що вже зробила. І це найголовніше".

Лідер УНП переконаний, що в Україні є чимало політиків, які "маскуються під окремі назви". "Так, щоб сподобатись бандерівцям, вони кажуть, що "за" Бандеру, на Сході країни говорять, що вони за Росію", - зауважив він. - А це вже відсутність політики".

"Чому Ющенко багато обіцяв, а нічого не зробив? – запитав Костенко. – Не зробив українського обличчя, не зробив мільйон робочих місць, тому що у парламенті немає тієї політичної сили, яка допомагатиме законами Ющенку робити оцю Україну".

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування