ЮЩЕНКО ВИСТУПАЄ ЗА ЧИСТКИ В "НАШІЙ УКРАЇНІ"

Субота, 12 листопада 2005, 12:39

Президент Віктор Ющенко впевнений у перемозі "Народного Союзу Наша Україна" на парламентських виборах.

"У мене немає сумнівів, що перемога буде за нами, що "Наша Україна" буде першою політичною силою в новому парламенті", - сказав Ющенко на з'їзді цієї партії в суботу.

Ющенко також не бачить проблеми з тим, щоб провести кадрове оновлення керівного органу НСНУ.

"Якщо є проблема з радою партії, то поставте це питання на з'їзді, зробіть рейтингове голосування і нехай ЗМІ повідомляють – в партії була проблема, але її блискавично вирішили", - сказав Ющенко.

"Я закликаю провести в з'їзді всі процедури, які знімають сумніви ощодо достойників чи то у раді партії, чи то в президії, чи то в обласних організаціях. Скрізь ми повинні мати найкращих, наймудріших, найкрасивіших – бо це "Наша Україна", - запропонував Ющенко.

Як відомо, перед його виступом з вимогою очищення партії від Петра Порошенка, Олександра Третьякова, Романа Зварича, Євгена Червоненка, Миколи Мартиненка та Давида Жванії виступила ужгородська організація НСНУ.

Ющенко у своєму виступі наголосив, що "Наша Україна" повинна вийти на нові вибори в оновленому вигляді. "Ми повинні вийти на березень в оновленій силі, і ідеали Майдану виграють від цього", - сказав президент.

Він також вважає, що "Наша Україна" повинна "мати великодушність, яка є рисою переможців, подати руку і запропонувати коаліцію".

Як повідомляє кореспондент "Української правди", у проекті рішення з'їзду є пропозиція створити виборчий блок з Народним Рухом України, Партією Реформи і порядок, Українською народною партією, Християнсько-демократичним союзом, Конгресом українських націоналістів, Партією промисловців та підприємців, а також іншими братніми структурами.

Під час промови Ющенко також закликав 22 листопада "вийти на Майдан". "Це – наш день! Слід запросити на Майдан всіх, хто має до нього відношення. Продемонструвати, що Україна для нас понад усе. Цього від нас чекає нація, і цього від вас чекаю я як президент, мої побратими!", - сказав він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування