Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

З'їзд "Нашої України" переростає в скандал

Субота, 12 листопада 2005, 14:06

З'їзд "Народного Союзу Наша Україна" збирається в таємному режимі провести голосування щодо складу ради партії.

Таке рішення було ухвалено перед перервою з'їзду після бурхливих дискусій.

Проведення таємного голосування може призвести до виведення з ради партії учасників корупційного скандалу Петра Порошенка, Миколи Мартенка, Олексадра Третьякова та інших.

Коментуючи прихід до таємного голосування за склад ради "Народного союзу Наша Україна", Петро Порошенко сказав журналістам: "Це реалізується певний сценарій". Він уникнув подальших коментарів.

Роман Зварич, у свою чергу, заявив, що йому відомо "хто все це інспірує". "Це технологія, задіяна з метою зміни майбутньої політичної конфігурації. Ще до подій у вересні реалізовувалися певні сценарії, які показали свій результат", - сказав Зварич.

Євген Червоненко також сказав журналістам, що вимоги ужгородської організації "Нашої України" про очищення партії, які пролунали перед початком з'їзду, були озвучені "по замовленню". "Це заплановане знищення самостійних постатей у партії, це спроба одних стати в партії фюрерами", - сказав Червоненко.

Як відомо, суботній з'їзд НСНУ почався з зачитування вимоги ужгородської організації НСНУ очистити партію та висловити недовіру Петру Порошенку, Давиду Жванії, Євгену Червоненку, Роману Зваричу, Олександру Третьякову, Миколі Мартиненку та переобрати склад ради партії.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування