Безсмертний придумав, як повернути старих соратників?

Субота, 12 листопада 2005, 14:24

З'їзд "Народного Союзу Наша Україна" має ухвалити перелік партій, з якими вестиме переговори про створення майбутнього блоку на виборах.

Про це заявив голова політради партії Роман Безсмертний.

Він також нагадав, що напередодні було створено кординаційну групу з представників Народного Руху, "Народного союзу Наша Україна", Конгресу українських націоналістів, та Партії промисловців і підприємців щодо координації дій та створення спільного блоку на виборах.

Безсмертний також відзначив, що метою є відновлення блоку Віктора Ющенка "Наша Україна", який брав участь у виборах 2002 року.

Водночас, якщо такий блок не буде створено, Безсмертний пропонує підписати з колишніми учасниками коаліції "Сила народу" угоду про недопущення взаємної боротьби на парламентських виборах.

Він також нагадав учасникам з'їзду, що партії потрібна перемога на виборах. "Нам потрібна не просто перемога, а щоб наша партія стала системоутворюючою силою в парламенті, ядром пропрезидентскої коаліції, яка формуватиме уряд", - сказав він, додавши, що такий уряд може бути сформовано лише на базі блоку НСНУ та соціалістів.

Також Безсмертний повідомив про кілька ініціатив партії. Зокрема, НСНУ ініціюватиме зміну до закону про вибори щодо роботи ЗМІ, а також про можливість участі у виборах так званих конфедерацій партій, які б ішли на вибори як один партійний суб'єкт, але при цьому не втрачали юридичного статусу та регіональних структур.

Як відомо, раніше НСНУ не вдалося створити єдину партію на базі блоку через те, що низка її складових відмовились розпускати свої партії.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News