Литвин - не дохла кішка і буде першим у світі

Субота, 12 листопада 2005, 14:42

Лідер Народної партії Володимир Литвин вважає, що між "Народним Союзом Наша Україна" та його політичною силою лише одна розбіжність – конкуренція під час виборів 2006 року.

Про це він сказав у суботу на першому з'їзді Всеукраїнської молодіжної громадської організації "Молодь за Литвина".

На запитання, якою є позиція Народного блоку Литвина щодо НСНУ, Литвин відповів: "Нормальна позиція".

Він наголосив, що ці політичні сили розділяє лише конкуренція під час виборів, але якщо подивитися на програмні засади, то у них дуже багато спільного. "Ми налаштовані на конструктивізм з усіма політичними силами, у тому числі з НСНУ", - підкреслив Литвин.

Відповідаючи на запитання стосовно блокування з іншими політичними силами, Литвин наголосив, що не хоче блокуватися з тими, хто хоче бачити Народну партію "у своїх рядах", а хоче, щоб блокування було на рівноправних засадах.

Він підтвердив, що на сьогодні ще не сформовано першу п'ятірку виборчого списку Народного блоку Литвина.

Він також зауважив, що його не тішить публікація рейтингів політичних сил, навіть якщо йдеться про підвищення підтримки Народної партії, оскільки він розуміє, що за цим зростає шквал критики.

"Краще рейтинги реалізовувати на виборах", - сказав Литвин, жартома додавши: "Хоч себе, коханого, завжди хочеться бачити в перших рядах". Разом з тим, сказав спікер, це ще не критика, а критика буде попереду.

"Дохлу кішку не пинають ногами", - сказав спікер, відзначивши, що випади на свою адресу сприймає як ревнощі і заздрість.

На запитання, чи може він назвати країни, де перемагали центристи, Литвин відповів: "Україна – це буде перший приклад", інакше це буде трагедія для України.

"Це небезпечно, якщо ми вдруге легалізуємо розкол України", тому потрібна політична сила або симбіоз політичних сил, які б могли об'єднати Україну і здійснити таку політику, яка б "влаштовувала простих людей на Сході та Півдні, Заході та Півночі. Я думаю, ми таку політику пропонуємо", - сказав Литвин.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування