Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Стріляли в полковника СБУ, який звинувачував Дріжчаного

Субота, 12 листопада 2005, 16:07

У п'ятницю близько 20.00 у Києві на вулиці Пушкінській було скоєно збройний напад на полковника СБУ у відставці Валентина Крижанівського.

Як повідомило УНІАН поінформоване джерело, напад було скоєно через декілька годин після прес-конференції в агентстві, на якій Крижанівський звинуватив голову Служби безпеки Ігоря Дріжчаного у причетності до ряду фінансових оборудок.

За словами співрозмовника агентства, на виході з будинку, де розташовано офіс адвоката Крижанівського, на нього напав невідомий чоловік у масці, розвернув його до себе обличчям і зробив постріл у тулуб.

Після пострілу потерпілий, на якому був бронежилет, впав на землю, після чого нападник зробив у нього ще три простріли.

Крижанівський з пістолета, який був при ньому, у відповідь також зробив декілька пострілів і напевно, як зазначило джерело, потрапив у нападника, який після цього втік з місця пригоди.

Потім Крижанівський зателефонував до міліції та "швидкої допомоги". Після прибуття лікарів він відмовився від госпіталізації і також залишив місце нападу.

Як зазначив співрозмовник агентства, за наявною у нього інформацією, наряд міліції, який прибув на місце події, знайшов там відстріляні гільзи та пістолет Макарова і шапку-маску, які залишив нападник.

В МВС пообіцяли прокоментувати цей інцидент у найближчу годину.

Як повідомлялося, 11 листопада на прес-конференції Крижанівський, який раніше служив в головному розвідуправлінні СБУ, звинуватив голову СБУ Ігоря Дріжчаного у причетності до незаконної поставки в Китай гафнію, спроби заволодіти 435 млн. дол. з рахунків екс-прем'єра Павла Лазаренка і спробі ліквідації генерала СБУ Валерія Кравченка, який працював при Посольстві України в Німеччині.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування