Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"НАША УКРАЇНА" ЗНОВУ ПОПРОСИТЬ БЕРЕЗОВСЬКОГО ПРО ДОПОМОГУ

Неділя, 13 листопада 2005, 13:04

Голова ради партії "Народний Союз Наша Україна" Роман Безсмертний збирається консультуватися з бізнесменом Борисом Березовським щодо виборів до парламенту 2006 року.

Про це він сказав в ефірі програми "Подробно с Дмитрием Киселевым" на телеканалі ICTV у неділю.

"Те що я буду консультуватися, в тому числі з Березовським, з приводу окремих тактичних інструментів проведення виборчої кампанії, я знаю, це буде завжди", - сказав Безсмертний.

"Тому що в тому числі я сподіваюся, що і він живиться тими речами, які пропоную я", - додав віце-прем'єр.

"Досвід нашої співпраці впродовж останніх трьох років дуже багато чого змінив в моїх поглядах на виборчу кампанію і взагалі на політику", - сказав Безсмертний.

Коментуючи претензії Березовського з приводу того, що "Наша Україна" не відзвітувала перед ним за витрати на президентську кампанію, Безсмертний зазначив: "Я б очікував, щоб у цих претензіях було прізвище Безсмертний, тоді ми можемо говорити з іншими аргументами".

Водночас він сказав, що до моменту зустрічі з Березовським не має права обговорювати ситуацію з фінансуванням ним президентської кампанії.

"Тому що мені не все відомо із того, що відбувалося в ці роки. Але я за те, щоб ми зустрілися й обговорили всі складові", - сказав він.

На уточнююче питання ведучого, чи планує він таку зустріч, Безсмертний відповів: "Сподіваюсь, що зустрінемося. Тим більше, що доведеться займатися виборами".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування