Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У своєму щоденнику Кушнарьов писав про революцію

Неділя, 13 листопада 2005, 16:02

Колишній голова Харківської облдержадміністрації, генсек партії "Нова демократія" Євген Кушнарьов написав і планує видати книгу про помаранчеву революцію.

Про намір видати книгу Кушнарьов поділився під час "Прямої телефонної лінії" з читачами газети "Вечерний Харьков", відповідаючи на запитання про те, чи не забув екс-губернатор всього, "в тому числі і того найгіршого", що з ним сталося рік тому.

Кушнарьов відповів, що "таке ніколи не забувається", і повідомив, що незабаром побачить світ його "нова книга, присвячена річниці так званої помаранчевої революції".

За його словами, у книзі, яка написана у мемуарно-публіцистичному жанрі, "буде розказано і документально показано все, що відбувалося в той час в Україні, особливо в Харківській області".

"Там можна буде знайти хроніку подій, різноманітні офіційні документи, уривки з особистого щоденника, мої роздуми", - зазначив Кушнарьов.

Як відомо, напередодні помаранчевої революції вийшла в світ книга "100 кроків Харківщиною" Кушнарьова, політичні опоненти якого звинуватили тодішнього губернатора у використанні бюджетних коштів для її друку.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування