Гриценко спитає в Ющенка, чи йти у Верховну Раду

Неділя, 13 листопада 2005, 16:27

Міністр оборони Анатолій Гриценко має намір обговорити із президентом Віктором Ющенком питання своєї участі в парламентських виборах 2006 року.

Про це він сказав в інтерв'ю журналістам у неділю в Києві, де проходив 3-й з'їзд партії "Вітчизна", відповідаючи на запитання, чи готовий він очолити виборчий блок.

"Я, абсолютно чесно, і не думав - брати участь у виборах чи не брати. Це питання, мабуть, ми вирішимо із президентом", - сказав Гриценко.

Міністр підкреслив, що не є членом ніякої політичної партії. "Я - міністр оборони, і займаюся вирішенням саме цих питань", - сказав він.

Гриценко відзначив, що до 1991 року був членом Комуністичної партії, "і на цьому поставив крапку".

Свою появу на з'їзді "Вітчизни" Гриценко пояснив тим, що останнім часом на адресу Міністерства оборони й особисто на його адресу звучить багато обвинувачень, і він прийшов на з'їзд "для того, щоб підняти перчатку", щоб дати відповідь на обвинувачення й "розвіяти плітки".

Міністр також підкреслив, що не обговорював з керівництвом цієї партії питання про свою участь у виборах.

Крім того, він повідомив, що має намір наприкінці листопада в Москві обговорити зі своїм російським колегою Сергієм Івановим питання взаємодії в рамках роботи міждержавної україно-російської комісії Ющенко-Путін.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування