Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мороз знає, хто пройде в парламент

Неділя, 13 листопада 2005, 17:20

Лідер Соцпартії Олександр Мороз прогнозує, що прохідний бар'єр на виборах у Верховну Раду 2006 року подолають п'ять-шість партій, у тому числі СПУ.

Про це він заявив на прес-конференції в Ужгороді, повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на прес-службу СПУ.

"Прохідний бар'єр у березні 2006 року, крім Соцпартії, подолають Партія регіонів, Блок Юлії Тимошенко, "Народний союз "Наша Україна", Компартія", - сказав Мороз.

"Можливо, у цьому переліку буде й Народна партія. Вона сьогодні нарощує свій адмінресурс, а в деяких регіонах це може серйозно вплинути на результати голосування", - вважає лідер соціалістів.

Відповідаючи на питання журналістів щодо річниці "помаранчевої революції", Мороз підкреслив, що, підтримавши Віктора Ющенка, діяв абсолютно виважено й правильно, вирішуючи стратегічні завдання, поставлені очолюваною ним партією.

"Я підтримав конкретно Ющенка, як кандидата, що гарантував виконання тих умов, які ми підписали з ним 6 листопада минулого року. Ці умови були частково реалізовані, а частково реалізовуються тепер. Я вважаю, що крок, на який ми пішли, абсолютно виправданий, і час ще підтвердить нашу правоту", - заявив він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...