Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Ющенка кажуть, що політтехнологи Клінтона приїдуть ділитися досвідом

Понеділок, 14 листопада 2005, 09:19

Прес-секретар президента Ірина Геращенко заявляє, що метою зустрічі із американськими політтехнологами є вивчення досвіду роботи офісів президентів світу.

Про це Геращенко повідомила у коментарі "Українській правді" в понеділок.

"В період реорганізації секретаріату керівництво уважно вивчає досвід роботи офісів президентів світу, зокрема, Франції, Польщі Америки, Росії", - зазначила прес-секретар президента.

"Хочу сказати, що в команді президента – виключно українські фахівці. В той же час ніколи не є зайвим обмін досвідом", додала вона.

Геращенко також розповіла, що під час зустрічі екс-президента Біла Клінтона з президентом Віктором Ющенком у Давосі Клінтон запропонував, щоб люди з його команди надали технічну допомогу своїм українським колегам і поділилися досвідом формування офісу.

"Ми переконані, що ніколи не буває зайвим вчитися, і не потрібно вигадувати український велосипед, де можна почути думки колег", - зазначила Геращенко.

"Ці люди дійсно будуть в Україні і зустрічатимуться з керівниками структурних підрозділів. Для нас дійсно дуже цікаво почути їхню думку", - підкреслила вона.

Як в понеділок повідомив інформований журнал US News and World Report, Ющенко звернувся за  допомогою до відомих американських політтехнологів і фахівців з піару.

За даними видання, на наступному тижні до Києва з Вашингтона вилетять два працівники з "команди" екс-президента США Біла Клінтона - колишній голова президентської адміністрації Клінтона Джон Подеста і колишній прес-секретар Білого дому Майкл Маккеррі, повідомляє РИА Новости.

Як пише журнал, Подеста і Маккеррі зустрінуться з Ющенком, щоб дати йому "невелику пораду".

При цьому видання відзначає, що адміністрація українського президента вже через рік після помаранчевої революції зіштовхнулася з "політичною кризою" через обвинувачення в корупції і звернулася за допомогою до "старої команди" піарщиків Клінтона.

Офіційний представник екс-президента США з преси Джей Карсон закликав не вбачати в київському візиті Подести і Маккеррі нічого незвичайного.

"Багато шуму з нічого", - сказав Карсон журналу, який звернувся до нього за коментарями.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування