Лазаренку дали шанс святкувати Новий рік під українською ялинкою

Понеділок, 14 листопада 2005, 11:27

Адвокати лідера партії "Громада" Павла Лазаренка сподіваються, що його справа буде розглянута до 31 грудня 2005 року.

"Захисники Лазаренка налаштовані, що справа буде розглянута судом до кінця 2005 року", - зазначила адвокат Довгопола в понеділок.

За її словами, адвокати дійсно подали звернення до Суду Північного округу штату Каліфорнія із проханням не проводити судове засідання 2 грудня.

Як зазначає Долгопола, причиною такого рішення є те, що "до цієї дати, скоріше за все, не буде отримано матеріалів із України, які вимагає захист для завершення справи у суді першої інстанції".

"Але, як вважають адвокати, здійснений раніше запит з цього питання по міжнародним каналам, дозволяє одержати ці матеріали приблизно до 16 грудня цього року, після чого ними буде негайно подано клопотання до суду про прискорення розгляду справи, що є загальноприйнятою процедурою у США", - зазначила Довгопола.

Вона також підкреслила, що "на сьогодні дата судового засідання є відкритою, тому говорити про будь-яку конкретну дату не коректно".

Раніше повідомлялося, що засідання у справі Лазаренка перенесено на 3 березня 2006 року.

У той же час сам Лазаренко впевнений, що засідання відбудеться до кінця цього року, і він зможе повернутися в Україну та взяти участь у виборах.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування