Янукович не здивується, якщо його захочуть ліквідувати

Понеділок, 14 листопада 2005, 13:35

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович ніколи не думав про загрозу своєї ліквідації, але не здивується таким планам.

"Але якщо хтось виношує такі плани, мене це не здивує", – відзначив Янукович на прес-конференції в Луганську, повідомляє його прес-служба.

"Підтвердженням цього є ставлення влади до нинішньої опозиції. А сьогодні ця опозиція – жителі всього південного сходу України. Таке становище не зміниться, поки ми не навчимося розуміти один одного, і поки влада не перестане обманювати людей. А мене ж зупинити, практично неможливо," – заявив Янукович.

Відповідаючи на питання про те, чи змінилися його погляди і переконання за цей рік, лідер Партії регіонів заявив: "Мене не підмінили, я в цьому упевнений. Мої погляди і переконання залишилися колишніми".

"Я не мав права зрадити своїм принципам і ніколи цього не робив. І сьогодні мої погляди збігаються з поглядами усе більшої кількості людей. Сьогодні в нас союзників більше, ніж було рік тому", - додав він.

Що стосується того, що його молодший син вирішив зайнятися політикою, то Янукович сказав, що він "доросла людина і вправі приймати самостійні рішення і робити вчинки".

"Він повинен реалізувати це право на самостійність у житті, а що в нього вийде – покаже час. Заважати йому я не буду", - додав Янукович.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування