Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В історії з судом Третьяков натякає на Волкова

Понеділок, 14 листопада 2005, 17:07

Екс-перший помічник президента Олександр Третьяков заявляє, що російський опальний олігарх Борис Березовський пов'язаний із близьким до Юлії Тимошенко політиком Олександром Волковим.

"Наскільки я знаю, Березовський — старий товариш Олександра Волкова. Волков постійно це підкреслює, які тут питання. Подивитеся, Олександр Волков буде в списку Блоку Юлії Тимошенко", - сказав він в інтерв'ю газеті "Сегодня".

Третьяков також повідомив, що йому не приходило повісток від Березовського. Як відомо, раніше Березовський заявляв про намір подати на нього в суд.

"Офіційно я можу заявити, що на сьогоднішній день на мою адресу від Березовського жодного офіційного листа з його підписом не надходило", - сказав він.

На питання, що він робитиме у випадку, якщо Березовський таки подасть на нього в суд, Третьяков сказав: "Є адвокатська компанія Беккер і Маккензі, зі штаб-квартирою в Лондоні, вона буде мене захищати".

За його словами, ні він, ні екс-секретар РНБО Петро Порошенко, не вважають себе ображеними на президента після того, як він звільнив їх із займаних посад.

"Я не знаю, чому Петро Олексійович вважає себе ображеним. Так ви подивіться на нього, як його можна образити! Ви подивіться на Пєтю, ви подивіться на мене, кого можна тут образити!", - сказав він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування