Прихильники Засухи підозрюють, що її хочуть замінити на брата Ющенка

Понеділок, 14 листопада 2005, 17:47

Члени Селянської партії підозрюють, що її екс-лідера Тетяну Засуху виключили з партії, для того щоб СелПУ очолив Петро Ющенко.

"Цим людям була поставлена умова - звільнити, усунути Тетяну Володимирівну Засуху", - заявив голова Львівської організації СелПУ Ольга Єжижанська, повідомляє канал НТН.

"При цьому ми входимо в блок "Наша Україна", а Селянську партію України очолить ніхто інший, як Петро Ющенко", - додала вона.

Зараз вища рада Селпартії хоче почути від Романа Безсмертного та Олега Рибачука відповідь на питання, чи планує "Народний союз "Наша Україна" блокуватися із СелПУ за умови звільнення її голови Засухи.

Партійне керівництво має інформацію, що заступник голови Селянської партії Сергій Довгань таємно вів переговори про це з Безсмертним.

Причиною кулуарної боротьби за партію її керівники вважають різке збільшення кількості її членів та зміцнення інфраструктури в усій країні.

Разом із тим, члени вищої ради зазначили, що паралельно ведуть переговори про блокування з іншими партіями, але якими - поки казати не хочуть.

"Дії Довганя та його прибічників оцінюють як незаконні, слова як брехливі, а зібрання, на якому звільнили Засуху – нелегітимним", - зауважує телеканал.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування