Заступник Єханурова пішов у відпустку

Вівторок, 15 листопада 2005, 11:05

Голова ради партії "Народний союз Наша Україна" Роман Безсмертний поки не писав заяву про свою відставку з посади віце-прем'єра.

Про це повідомила "Українській правді" прес-секретар Безсмертного Тетяна Мокріді.

За її словами, Безсмертний поки що взяв відпустку з 14 до 22 листопада, щоб "відпочити перед початком нового виборчого етапу".

"Крім того, Роман Петрович не любить свій день народження, тим більше знаючи, що люди з подарунками приходять не завжди зі щирими намірами", - додала Мокріді.

Як відомо, у вівторок Безсмертному виповнилося 40 років. У своєму привітанні однопартійці відзначили, що "вчитель історії вже 12 років сам пише історію України і завжди потрапляє в гущу подій". "Роман Безсмертний – політик холодної крові і розумних рішень, життєвих емоцій і прагматичних шляхів", - говориться у привітанні.

Разом з тим, партія звернулася до Безсмертного з проханням піти у відставку з посади віце-прем’єр-міністра і зосередити свою діяльність на виборчій кампанії.

Як відомо, у п'ятницю має відбутися засідання політрали НСНУ, на якому ця ініціатива має бути поставлена на голосування, зазначила Мокріді.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування