Безсмертний вже готує каву і бутерброди

Вівторок, 15 листопада 2005, 11:54

Політичні команди на Майдані Незалежності у Києві 22 листопада, у річницю помаранчевої революції, виступатимуть згідно із результатами жеребкування.

Про це заявив голова ради НСНУ Роман Безсмертний, повідомили у прес-службі партії.

"Сценарний план Майдану відпрацьований. Це будуть виступи політичних команд. До речі, відбулося жеребкування щодо черговості їх виступу", – повідомив Безсмертний.

"Будуть концертні номери тих учасників, які перебували на Майдані. Буде відновлена та ж сама кухня, яка була там, військова, кава, яку носили в пластикових стаканчиках, бутерброди. Ми спробуємо відтворити ту картину, окрім, безперечно, всіх барикад, наметів, які були на той час", - сказав він.

На запитання, чи очікуються цього дня якісь провокації або сутички, Безсмертний сказав:

"Знаєте, починаючи від перших днів, коли я почав займатися виборчою кампанією минулою, мені весь час говорили – от підуть люди, провокації. Коли на Майдані стоїть мільйон, півмільйона, 100 тисяч людей – я не знаю такої людини, яка б пішла в цю масу, яка грає як одне серце, з бажанням щось створити".

"Я пройшов цей етап розуміння філософії натовпу і людей, які відчувають себе громадянами. Тому ці всі заяви "а ля Вітренко" не грають ніякої ролі", - додав він.

Водночас Безсмертний сказав, що для нього особисто "це день свободи, день зустрічі з друзями, з якими пережили тоді величезний період".

"І протягом всього цього періоду, за винятком 4-5 днів, мені доводилося весь час знаходитись на Майдані. І там вже склалися такі стосунки між нами і окремими людьми, які, на жаль, я не маю з багатьма політиками", - зазначив він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування