Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Безсмертний у відпустці збере блок

Вівторок, 15 листопада 2005, 17:47

У 20-х числах грудня партія "Народний союз Наша Україна" остаточно визначиться, з ким буде створювати виборчий блок для участі в парламентських виборах 2006 року, заявив лідер фракції "Наша Україна" Микола Мартиненко.

Про це він сказав в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна" у вівторок.

"У нас йде переговорний процес з різними політичними силами", - відзначив Мартиненко.

Відповідаючи на питання про те, з якими політичними силами ведуться переговори, він підкреслив, що зокрема, дискусія проводиться з Народним Рухом України. "У нас підписано уже протокол, зокрема, з Рухом (Народним Рухом України) щодо спільної участі у виборчій кампанії", - сказав Мартиненко.

Він також повідомив, що до 3 грудня, коли пройде другий етап другого з'їзду НСНУ, партія має намір остаточно визначитися з виборчим списком для участі у виборах.

"У нас буде, я думаю, мінімум два засідання з'їзду", - сказав Мартиненко.

Відповідаючи на питання про те, чи не свідчать про ослаблення позиції НСНУ заяви про необхідність виключити з керівництва партії осіб, причетних до корупційних скандалів, і чи будуть ці люди у виборчих списках партії, Мартиненко сказав: "Те, що з'їзд пройшов так, мене це анітрошки не засмучує. Вибачте, спокій буває тільки на цвинтарі".

"Деякі з'їзди партій саме і будуть проходити спокійно - за вказівкою зверху. Відповідно така в них буде і підтримка виборців", - підкреслив він.

На його думку, "сценарій корупційного скандалу хтось придумав". Він нагадав, що слідча комісія парламенту, що займається вивченням заяв про корупцію, ухвалила одноголосне рішення припинити всі слідчі дії через відсутність підстав.

"І зараз реагувати на ті речі, що були зроблені як піар-сценарий для підняття свого рейтингу й опускання рейтингу сильного конкурента, я вважаю, не потрібно", - сказав Мартиненко.

Він також повідомив, що в найближчу п'ятницю відбудеться засідання ради НСНУ, де буде, зокрема, розглядатися і питання складу президії партії.

Тим часом Роман Безсмертний пішов у відпустку до 22 листопада, коли він має закінчити переговори про блок.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування