По викривачу Дріжчаного порушили справу

Вівторок, 15 листопада 2005, 17:50

Шевченківський райвідділ міліції Києва порушив кримінальну справу за фактом нападу із застосуванням вогнепальної зброї на полковника СБУ у відставці Валентина Крижанівського.

Справу, порушену 11 листопада за хуліганство із застосуванням вогнепальної зброї, розслідує головне слідче управління ГУ МВС України в місті Києві, повідомляє у вівторок УНІАН.

За інформацією центру громадських зв'язків ГУ МВС України в місті Києві, з місця нападу вилучено маску з прорізями для очей та пістолет з глушником.

Як відомо, Крижанівський 11 листопада обвинуватив голову СБУ Ігоря Дріжчаного в причетності до незаконної поставки до Китаю гафнію, спробі заволодіти 435 млн. дол. з рахунків екс-прем'єра Павла Лазаренка і спробі ліквідації генерала СБУ Валерія Кравченка, який працював при посольстві України в Німеччині.

У свою чергу Дріжчаний спростував усі ці звинувачення.

Того ж дня близько 20.00 у Києві на вулиці Пушкінській на Крижанівського було скоєно збройний напад.

Після замаху Крижанівський самостійно прийшов до Київського військового госпіталю, звідки зник увечері 12 листопада. Місцезнаходження Крижанівського дотепер невідоме.

У вівторок, 15 листопада, газета "Факты" з посиланням на джерела в СБУ написала, що Крижанівський був звільнений зі спецслужб за "дахування" угруповання кримінального авторитету Прища.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування