Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко не побачив у фотографіях сина причин для підпалу "Бентлі"

Вівторок, 15 листопада 2005, 20:06

Президент Віктор Ющенко пообіцяв взяти під свій особистий контроль розслідування справи про підпал автомобіля видавця журналу "Папарацци" Валіда Арфуша.

Про це він сказав журналістам на зустрічі в Інституті міжнародних відносин у Парижі у вівторок.

"Я даю слово, що організую повне і всебічне розслідування над цією справою, щоб все було встановлено", - сказав президент.

На питання Омара Арфуша, який спеціально прибув до інституту для того, щоб поспілкуватися з президентом, Ющенко сказав: "Я закликаю бути дорослими людьми".

На думку Ющенка, у фото його сина нема "нічого принизливого, що дозволяє людині палити машину".

"Те, що ви не розділяєте зусилля влади і міліції – це ваше право. Але якщо треба поставити охорону, щоб ваш брат відчував себе у безпеці, я персонально її надам", - звернувся Ющенко до Арфуша.

"Я чесний політик, і я хочу, щоб цю справу, задумана проти України, а не проти мене, розслідувати і поставити точку, і продемонструвати, що мої руки чисті і не заплямовані ні чиїмось грошима…", - додав Ющенко.

Президент закликав Арфушів повернутися в Україну і провести "нормальне слідство".

Ющенко також запевнив французьких інвесторів про те, що реприватизація металургійного підприємства "Криворіжсталь" є "точкою в реприватизації" в Україні.

Як відомо, Арфуш стверджував, що підпал його автомобіля пов’язаний з публікаціями у журналі фотографій сина президента Андрія Ющенка під час відпочинку у Туреччині.

Кореспондент від групи сайтів "Чистий інтернет", Париж

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування