Білозір розповіла, хто допоміг Ющенку врятувати її від вірусів

Середа, 16 листопада 2005, 12:11

Екс-міністр культури Оксана Білозір братиме участь у парламентських виборах у складі "Народного союзу Наша Україна" і вже має місце у списку.

"Я маю місце у списку, мені не потрібно його пропонувати", сказала вона в середу, відповідаючи на питання журналістів, чи пропонували їй місце в списку НСНУ.

"Я є яскравим представником НСНУ. Я сповідую цю ідею, тому що ідея нашої партії – це ті світоглядні ідеали і засади європейських цивілізаційних процесів, які буде нести наша партія", - додала вона.

На питання, яким номером у списку вона є, Білозір відповіла, що зараз "список лише у процесі формування, і все вирішить з'їзд". Вона також додала, що розраховує на те місце, яке їй "запропонує партія".

Білозір також розповіла, що в період передвиборчої кампанії вона "братиме участь в усіх поїздках по регіонах", а також безпосередньо відповідатиме за проведення виборів на закордонних виборчих дільницях.

Щодо своєї тривалої хвороби Білозір також повідомила, що її причиною стало вірусне враження організму. "Це системне враження периферичної нервової системи зі складним процесом виздоровлення і діагностики".

Вона також зазначила, що стосовно причин захворювання в неї є кілька запитань, які потребують відповіді. За словами Білозір, місяць тому вона вже зробила певні дослідження в інституті токсикології, які були передані до зарубіжних клінік, оскільки в Україні немає можливостей отримати результати.

Також вона повідомила, що слідчі дії в СБУ, куди вона звернулась щодо свого захворювання, тривають.

Щодо участі в її лікуванні президента Віктора Ющенка, Білозір зазначила, що він допоміг вчасно зібрати консиліум лікарів, щоб встановити їй діагноз.

"Медикам було важко зорієнтуватися у тому, що зі мною є. І коли в критичний момент я зателефонувала президенту, він максимально допоміг мені зібрати консиліум, а екс-міністр охорони здоров'я Микола Поліщук поставив мені діагноз і призначив лікування, яке мене врятувало", - зазначила вона.

На питання, чи прийде вона 22 листопада на Майдан Незалежності, Білозір відповіла: "Якщо буде відповідна погода, і мій стан дозволить мені бути там, я обов’язково буду. Тому що ви знаєте, як активно моє серце билося на Майдані".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування