На Майдані будуть провокатори від Ющенка і Тимошенко?

Середа, 16 листопада 2005, 19:10

Громадянська партія “Пора” заявляє, що представники радикального оточення екс-прем'єра Юліі Тимошенко і президента Віктора Ющенка готують провокації під час святкування річниці Помаранчевої революції 22 листопада.

Про це сказав член політради “Пори” Андрій Юсов у середу на прес-конференції, повідомляє Українські новини.

“Ми маємо чітку інформацію про те, що зокрема радикальні крила оточення Ющенка і Тимошенко готують певні випади один проти одного. З пропозиціями долучитися до таких випадів зверталися і до “Пори”, - сказав Юсов.

За його словами, провокатори мають намір організувати викрики “Ганьба!”, коли на Майдані будуть виступати Ющенко або Тимошенко.

“Однозначно, що “Пора" відкидає такі моменти і не буде себе асоціювати з будь-якими провокаційними діями”, - додав член політради “Пори”.

У свою чергу, член політради “Пори” Євген Золотарьов не уточнив, які особи зверталися з такими пропозиціями до “Пори”.

“Це не є відомі політики. З нами спілкувалися посередники. Хто конкретно в оточенні Ющенка і Тимошенко цим займається, ми сказати не можемо. Ми мали справу з засланцями”, - підкреслив він.

Серед інших сил, зацікавлених в провокаціях, Юсов назвав “Братство” Дмитра Корчинського, “сестринство” Наталії Вітренко і всілякого роду маргінальні організації”.

Представники “Пори” закликали правоохоронні органи, політичні партії та громадські організації, які відповідають за запрошення людей на Майдан, уважно стежити за тим, щоб українські громадяни не постраждали в ході тих провокації.

“На Майдані буде понад 100 тисяч людей. Адже Помаранчева революція була мирною, і відзначення річниці повинно бути мирним”, - наголосив Юсов.

Він запевнив, що “Пора” не дозволить собі брати участь у будь-яких провокаціях. “Ми зі свого боку будемо намагатися забезпечити порядок”, - повідомив Юсов.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...