Кравчук знає, коли Ющенко об'єднається з Януковичем

Четвер, 17 листопада 2005, 10:54

Після парламентських виборів партія Віктора Ющенка "Народний Союз Наша Україна" може об'єднатися з Партією регіонів Віктора Януковича.

Про це в середу на телеканалі "Тоніс" заявив лідер парламентської фракції СДПУ(о) Леонід Кравчук, повідомляє Ліга.

На його думку, після парламентських виборів може відбутися багато несподіваного, тому що закон говорить, що якщо уряд не сформований протягом місяця, то парламент розпускається.

Через те, що ніхто не захоче повторно йти на вибори, "партія Ющенка може об'єднатися з партією Януковича, або Ющенко і Тимошенко", - сказав він.

Водночас Кравчук упевнений, що комуністи ніколи не підуть до "помаранчевих", а "помаранчеві" - до комуністів. "Партія ж СДПУ(о) буде зберігати нейтралітет або йти на ті комбінації, які відповідають нашим пріоритетам", - підкреслив Кравчук.

Крім того, Кравчук сказав, що гроші Бориса Березовського йшли в Україну на революцію, але не Ющенку.

"Я ніколи не говорив, що гроші Березовського йшли Ющенку. І це не доведено. Доведено, що гроші йшли в Україну на революцію, але не доведено, що гроші йшли Ющенку", - відзначив Кравчук.

Він додав, що більше не хоче, щоб хто-небудь, йдучи на вибори, звертався до когось за фінансовою допомогою. "Я проти того, щоб хтось платив комусь за те, щоб хтось комусь дав гроші", - заявив Кравчук.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування