Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко та Дріжчаний наскочать "у гості" до Гриценка

Четвер, 17 листопада 2005, 15:54

Міністерство внутрішніх справ і Служба безпеки проведуть спільні оперативні заходи щодо викриття корупційних схем у Збройних Силах.

Про це заявив міністр оборони Анатолій Гриценко, повідомляє у четвер Ліга.

У той же час Гриценко зазначив, що за останні місяці підписано накази про проведення ротації особового складу у військових комісаріатах, про скасування держзамовлення на підготовку офіцерів запасу на військових кафедрах цивільних університетів, про ліквідацію окремих військових кафедр.

За словами управління прес-служби Міністерства оборони, також звільнено понад 250 військовослужбовців, які протягом багатьох років обіймали посади керівників держпідприємств і госпрозрахункових організацій Міністерства оборони.

Окрім того, глава військового відомства підписав наказ про комплектування миротворчих контингентів не шляхом добору окремих кандидатів через військові комісаріати, а шляхом визначення підрозділів зі складу ЗСУ для виконання миротворчих завдань.

Також, за словами Гриценка, у відомстві ухвалено рішення щодо забезпечення "максимальної прозорості тендерних процедур по закупівлі товарів і послуг для Збройних Сил України".

До роботи в тендерних комітетах залучені працівники військової контррозвідки і військової прокуратури.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування