Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович думає, що хліб вже закінчився

Четвер, 17 листопада 2005, 16:59

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович заявляє, що не для всіх українців є святковою річниця помаранчевої революції.

Про це йдеться у його зверненні до народу, текст якого наводить прес-служба Януковича.

"Влада готується відзначити річницю початку подій, названих її ініціаторами "помаранчевою" революцією. При цьому вона не бере до уваги очевидну істину: далеко не для всіх українців ця дата є святковою. В тому числі і для багатьох з тих, хто стояв на Майдані", - зазначив він.

"Хліб і видовища" закінчилися швидко. Їм на зміну прийшли будні з невідворотними проблемами повсякденного життя, які чомусь не зменшувалися, а зростали", - йдеться у зверненні Януковича.

На його думку, "високі ідеали, в ім’я яких організатори подій вивели людей на вулиці, виявилися потрібними лише для того, щоб захопити владу, обіцянки згуртувати народ та націю завершилися глибоким розколом в суспільстві".

"Сьогодні ми знаємо, за що боролися лідери "помаранчевої" революції, які 22 листопада зберуться на Майдані – за перерозподіл власності на свою користь, за можливість безроздільно панувати за допомогою грошей, забезпечених високими посадами в системі органів державної влади. Корупційні скандали довели це з безумовною очевидністю", - зазначив Янукович.

"Лише за кілька місяців помаранчеві керманичі підірвали віру людей у те, що справедлива і розумна влада в Україні взагалі можлива", - зазначив Янукович.

"На зміну погляду, зверненому у краще майбутнє, прийшла зневіра і глибокий соціальний песимізм. У цій ситуації хочу підтвердити свою солідарність з усіма, хто тоді повірив обіцянкам, хто жив в очікуванні позитивних змін, але сьогодні зрозумів, що за нинішніх умов це просто неможливо", - заявив він.

"Жодна з революцій не виправдала надій, що на неї покладалися. Тому досить революцій!", - зазначив Янукович

Він також зазначив, що єдиною силою, "яка здатна покласти край хаосу і безладу, відчуженню влади від людей, руйнуванню економіки і системи соціального захисту" є Партія регіонів.

"Партія регіонів зможе сформувати сильну і ефективну владу, яка не здасть інтереси народу. Час політичних дискжокеїв завершився. Прийшов час політиків – досвідчених, зважених, відповідальних. Прийшов час реальних позитивних змін", - зазначив Янукович.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування