Перед святкуванням революції на Майдані побуває Вітренко

Четвер, 17 листопада 2005, 18:59

Головне управління внутрішньої політики Київської міської державної адміністрації прогнозує, що у святкуванні річниці помаранчевої революції у Києві візьмуть участь менш як 100 тисяч осіб.

Про це журналістам сказав начальник Головного управління внутрішньої політики Київміськадміністрації Олександр Петик, повідомляють Українські новини.

"Там (у заявці НСНУ на акцію 22 листопада) до 100 тисяч чоловік заявляють. Я допускаю, що стільки людей не буде", - сказав Петик.

Він підкреслив, що цей прогноз заснований на вивченні громадської думки, а також даних з регіонів.

Крім того, Петик також повідомив, що партія "Українська національна асамблея" і Прогресивна соціалістична партія подали заявки в Київміськдержадміністрацію на проведення 20 листопада в центрі Києва масових акцій.

ПСПУ хоче провести акцію на Майдані Незалежності. Київміськадміністрація просить суд обмежити акції ПСПУ й УНА таким чином, щоб вони проходили в різних місцях.

Як повідомив представник однієї із транспортних організацій, ПСПУ найняла автобуси для доставки жителів областей у столицю, щоб вони могли брати участь в акції 20 листопада.

21 листопада також запланувала акцію в центрі столиці біля Українського дому організація "Православне братство".

Як відомо, ПСПУ проводила свою останню акцію в Києві 6 листопада до річниці Жовтневої революції 1917 року.

Тоді УНА заявляла про підготовку ПСПУ й НРУ "За Єдність" провокацій за участю іноземних громадян 7 листопада.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...