Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко попросить усіх помовчати і засвітити свічку

П'ятниця, 18 листопада 2005, 11:57

Перші президентські слухання "Виклики, породжені свободою" пройдуть в Українському домі 28 листопада.

"Результатами слухань, а також послідовної серії подібних обговорень в регіонах, стануть пропозиції до порядку денного державної політики на стратегічну перспективу", - повідомляє прес-служба президента.

"Вони будуть відображати бачення та вимоги кожної представленої суспільної групи", - зауважується у повідомленні.

За словами прес-служби, учасниками слухань будуть "представники політичної ради при президенті, інститутів громадянського суспільства, ділових кіл, інтелектуальної, наукової та духовної еліти, які представлять своє бачення викликів для нової влади у різних сферах суспільного розвитку".

"На Перших президентських слуханнях буде прийнята концепція Стратегічної ради з розвитку державної політики при президенті, на яку буде, зокрема, покладено подальшу організацію діалогу президента із суспільством", - зазначається у повідомленні.

Завданням слухань, згідно з указом президента, є "продовження розвитку інститутів участі громадян в управлінні державою".

Також прес-служба президента повідомляє, що 25 листопада Віктор Ющенко відкриє художньо-публіцистичну виставку в Українському домі, присвячену голодоморам в Україні.

"Увечері цього ж дня президент звернеться із закликом до всіх громадян України вшанувати 26 листопада о 16.00 пам'ять жертв голодоморів в Україні загальнонаціональною хвилиною мовчання та взяти участь в акції "Засвіти свічку", - йдеться у повідомленні.

За словами прес-служби, акція передбачає, що "кожен українець у пам'ять про загиблих засвітить свічку біля ікони, пам'ятних знаків, на майданах міст та сіл України чи вдома на вікні".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...