Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кінах промоніторить чистоту рядів партії Ющенка

П'ятниця, 18 листопада 2005, 13:38

Основним критерієм для блокування на парламентських виборах для Партії промисловців і підприємців є моральність учасників виборчого списку.

Про це у п’ятницю заявив голова партії Анатолій Кінах під час першого етапу 5 з'їзду ПППУ.

За його словами, ведуться "потужні переговори" з "Народним союзом Наша Україна", щоб "не допустити в країні реваншу".

Кінах наголосив, що "на цьому етапі в першу чергу нас цікавить чистота списків, моральне право учасників претендувати на посади у владі". "Незалежно від прізвищ ми будемо вести жорсткий моніторинг за моральними та іншими якостями людей, які претендують на те, щоб бути у списку", - наголосив він.

Відповідаючи на питання журналістів, чи бачить він себе поряд у списку з особами, задіяними в корупційному скандалі, Кінах відповів, що "час покаже".

"Я не хочу своєю позицією втручатись у внутрішні справи нашого майбутнього партнера."

За словами Кінаха, у п'ятницю проходить перший етап з'їзду, який "дає моральні повноваження на проведення переговорів і на пошук оптимальної конфігурації блоку". Другий етап пройде 11 грудня, а другий етап з'їзду НСНУ заплановано на 3 грудня.

Міжпартійний з'їзд заплановано провести 20 грудня.

Виступаючи перед учасниками з'їзду, Кінах висловив незадоволення ситуацією з бізнесменами-промисловцями. Він повідомив, що найближчими днями будуть видані укази на основі рішень РНБО щодо захисту прав власності, створення сприятливого інвестиційного клімату, проблематики земельних відносин.

Кінах також відзначив ПППУ виступає за відміну мораторію на продаж землі.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...